Falusi turizmus

Geocaching

Vámosatyára érdemes ellátogatni azoknak, akik vadásszák a geocaching dobozokat...

Geocaching magyarországi honlapja itt elérhető

SOLYMOS-APARTMANHÁZ

7 férőhelyes apartmanházunk színvonalas,modern stílusban berendezett csaladbarát szálláslehetőség.
Szeretettel várjuk,szívesen látjuk.
További részletekért látogassanak el weboldalunkra.
Üdvözlettel a Solymos család.
További képeket az alábbi képre kattintva talál:

Lilla Vendégház

A 4 szobás, 9 férőhelyes vendégházu szeretettel várja a pihenni, kikapcsolódni, a környéken kirándulni vágyó vendégeit a Bockereki-erdő lábánál lévő Vámosatyában, gyönyörű falusi környezetben.

További információ az alábbi linken: Lilla Vendégház

Lilla vendégház

Deák Vendégház

Többnapos kirándulás esetén várja Önt Vámosatyán a Deák Vendégház, ahol a múltban érezheti magát, de nem kell lemondania a kényelemről. A modern szálláshely tulajdonosa a melléképületben helyi múzeumról gondoskodott.
A vendégház 2007-ben kerültek kialakításra Európai Uniós támogatás segítségével, amelyek egész évben összkomforttal várja a környékre látogató turistákat.

 

Vendégház

Vendégház

 

Vadásztársaság

Vadászterületünk a Beregi-síkságon helyezke­dik el, amely a hajdani, különösen nagy kiterjedésű Beregi erdő (Silva Bereg) részét képezte.
Sok patakkal, csatornával, morotvával szab­dalt vadászterületünk legértékesebb része a bockereki erdő. Botanikailag akác, tölgy, kőris, szil ligeterdő ta­lálható benne.
Vadászterületünket – nem utolsósorban a vi­dék szépsége, a vad kínálat és a kulturált vendégfo­gadás miatt – egyre több külföldi – dán, spanyol, német, amerikai – vadász keresi fel.

Vadásztársaság
 

Bockerek tanösvény

A Szatmár-Beregi Naturpark gondozásában kialakításra került a Bockerek Tanösvény, melynek kiindulópontja Vámosatya végállomása Tákos. A 8 km hosszú útvonalon 25 információs pont vagy tábla biztosítja az eligazodást a természetvédelmi területen. A szervezők külön kiadványban ismertetik a látogatóval az útvonalat a látnivalókat és a magatartási szabályokat. A község vonzáskörzetében található a Bereg tüdeje, a Bockereki-erdő, amely a szerencsés történeti körülményeknek, kedvező fekvésének, elzártságágának köszönhetően, viszonylag a természethez közel álló formában, eredeti állapotban maradt fenn a mai napig.

Bockerek tanösvény