A NAV ARANY OKLEVÉLLEL ISMERTE EL VÁMOSATYA POLGÁRMESTERÉNEK MUNKÁJÁT

Július 13-án  Bók Mihály a Vámos Települések Szövetségének főtitkára a Nemzeti Adó-és Vámhivatal  arany oklevelét adta át Szász Józsefnek, Vámosatya polgármesterének.

Kép page 001

A főtitkár a következőkkel indokolta a neves elismerés átadását:

A Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal értékelte azt a 15 éves időszakot, amelyben szerepe volt a vámosatyai önkormányzatnak, a Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó-és Vámhivatal között létrejött együttműködés területén végzett munkájának.

Úgy ítélik meg, hogy a létrehozott szövetség erősödött Vámosatyával az együttműködésben eltelt időszakban, a közös hagyományok ápolásában az új kulturális elemek létrehozásával és azzal, hogy Vámosatya a lehetőségéhez mérten több, mint egy évtizeden át jelentős szerepet vállalt az együttműködés szándékának erősítésében, összehangolásában, és közéleti megismertetésében.

Vámosatya  mivel a Vámos Települések Szövetségének tagtelepülése Szász József polgármester közreműködésével a másfél évtized alatt aktívan, élénken részt vett a közös döntések meghozatalában és azok végrehajtásában.

Szász József polgármester tényleges szerepet vállalt a közös rendezvények sikerében, vezetésével elősegítette, hogy a Vámos Települések Szövetsége és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal minél szélesebb körben megismerje Vámosatyát és annak lakóit!

Mindezeken keresztül segítette a közös célok megvalósítását.

Az együttműködés területén kifejtett eredményes munkáját és Polgármester úr személyes  közreműködését a Nemzeti-Adó és Vámhivatal elismerő: Arany oklevéllel jutalmazta.

Oklevél page 001

Szász József polgármester a következőket mondta az elismerésről:

Az én munkámban ez a második legnagyobb elismerés, olyan mint a Falvak Kultúrájáért kapott „Bereg mintafaluja” elismerő oklevél.

Igaz, ez az elismerés személyes, de az én szemszögemből nézve ezzel a település elismerése is gyarapodott, a közélet feladatok ellátása miatt, amire ismét nagyon büszke vagyok, és nagyon büszke lehetek a községem lakói, és a képviselő testület tagjaival együtt.

 

Forrás: Háromhatár